Kokia aliejaus yra geriausia odos priežiūrai?

Apžvalga

Odos priežiūros režimai yra svarbūs gražiam veido odai, be dėmių, didelių porų ir plakimo. Nors dauguma žmonių naudoja valiklį, daugelis jų negerbia, naudodamiesi drėkinančiomis priemonėmis ar aliejumi kasdienėje odos priežiūros procedūroje. Aliejai suteikia hidrataciją, sukuria barjerą prieš motinos gamtą ir įsiskverbia į odą, kad ją minkštėtų ir apsaugotų. Pasikalbėkite su sveikatos priežiūros specialistu prieš pradėdami naudoti aliejus nuo spuogus ar riebios odos.

Vitaminas E

Vitaminas E yra daug grožio produktų rinkoje, nes jo nauda odos priežiūrai yra gilus ir galingas. Jis apsaugo odą nuo žalingo UV spindulių ir taršos. Jis taip pat naudojamas kovai su raukšlėmis ir todėl yra daugelio senėjimo produktuose veikiantis ingredientas. Vitaminas E taip pat padeda odai išlaikyti tinkamą aliejaus balansą ir yra naudingas raumenims ir randams gydyti. Jei norite tiesiogiai gydyti odą su vitaminu E, galite atidaryti papildą, paprastai mažą auksinę kapsulę ir patrinti Aliejus ant odos. Vitaminas E kapsulės yra visur esančiuose narkotikų ar bakalėjos parduotuvėse.

Alyvuogių aliejus

Alyvuogių aliejus buvo naudojamas odai senovės civilizacijų. Tai padeda sausai odai ir gali giliai įsiskverbti į epidermį, kad sušvelnėtų ir maitintų plyšius. Tiems, kuriems yra egzema ar labai sausa oda, bus naudingos alyvuogių aliejaus turinčių produktų, tokių kaip lūpų balzamas, vonios aliejai, losjonai ir masažo aliejai. Jūs galite net pridėti kelis lašus vandeniui ir pamerkti joje rankas. Naudokite aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų, nes jis yra neuždengtas ir neapdorotas.

Kokosų aliejus

Kokosų aliejus yra pilnas turtingų riebalų, kurie sukrės jūsų odą, kad ji atrodytų sveikas ir kvapas, kaip jūs tiesiog grįžote iš paplūdimio dienos. Dėl savo storio jis apsaugo odą nuo saulės, įmirkytos ant veido ir aplinkoje esančių teršalų. Dėl šios priežasties ji taip pat yra daugelyje senėjimo odos losjonų ir kremų. Tai taip pat yra naudinga alyva, kurią galima patrinti tiesiai ant raukšlių, nes tai padės sumažinti jų išvaizdą, suminkštant odą.

Argano aliejus

Argano aliejus daugiausia susideda iš svarbių riebalų rūgščių. Šis aliejus naudojamas odai drėkinti, sulėtinant senėjimo ir odos priežiūros simptomus. Argana aliejus taip pat naudojamas šampūnuose ir kai kuriuose kosmetikos gaminiuose.